Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvi ”Istra Rock Festival” 20. i 21. srpnja u Labinu

Ljetna pozornica parka Dubova u Labinu 20. i 21. srpnja ugostit će prvi ’Istra Rock Festival’, novi glazbeni festival koji namjerava okupiti glazbene umjetnike sa svih prostora bivše Jugoslavije. Na festivalu će nastupiti Laibach, Metal Guru, Vlatko Stefanovski, Partibrejkersi, Zabranjeno pušenje, Let 3, Rambo Amadeus i Majke, potpomognuti s desetak domaćih demo bendova.

Raspored po danima bit će poznat uskoro. Festival će se održati na ograđenoj lokaciji koja se prostire na 4.500 četvornih metara. Glavna pozornica imat će dimenzije stotinu, a manji 50 četvornih metara. U predprodaji od 01.07.2007. do 19.07.2007. ulaznice su po cijeni od 150 kn za 2 dana festivala, a cijena ulaza za svaki dan pojedinačno iznosi 100 kn i karte je moguće kupiti isključivo na blagajni festivala.

Osim glazbenog dijela, na festivalu će biti i dodatne atrakcije, kao prezentacije motocikala i opreme za motocikle, razni umjetnički performansi, videoanimacije te mnogobrojni informativni i prezentacijski štandovi. Sve o novom glazbenom festivalu u Istri pogledajte na službenom web siteu festivala Istrarockfestival.com.

Objavljeno 18.04.2007.

Povezani članci

Vremeplov

Kada se budu osvrtali na mene, želim da me se sjećaju ne po svim mojim ženama, iako samih imao nekoliko, i svakako ne po jednoj od mojih velikih kuća ili novcu koji sam zaradio i potrošio. Želim da me jednostavno pamte po mojoj glazbi.
Jerry Lee Lewis