Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Queen - Absolute Greatest

Queen - Absolute Greatest Ultimativna kompilacija najvećih hitova skupine Queen, ’’Absolute Greatest’’, u četiri različita CD i LP standardna i luksuzna seta, te dva digitalna formata, ugledat će svjetlo dana 16. 11. i tako na jednom izdanju zaokružiti karijeru jednog od najutjecajnijih i najpopularnijih bendova svih vremena.

Uz bogate video i foto ilustracije, ’’Absolute Greatest’’, otkriva što je sve stajalo iza uspjeha ovog britanskog benda. Kroz 20 hitova ogleda se preko 21 godina karijere benda, koliko su proveli, na svjetskim top listama. Od najranijeg hit-singla koji je zastupljen na ovom izdanju, Seven Seas Of Rhye (1974.), preko We Will Rock You, We Are The Champions, Under Pressure, Radio Ga Ga, I Want To Break Free, Bohemian Rhapsody, pa sve do hitova iz posljednje faze benda.

’’Absolute Greatest’’ nas podsjeća na svu genijalnost Freddie Mercurya, Briana Maya, Johna Deacona i Rogera Taylora. Ovaj izbor pjesama, koji osobno potpisuju May i Taylor, osim u standardnom cd izdanju, dolazi i u limitiranom verziju sa knjigom na 52 stranice ispunjene ranije neobjavljenim i rijetkim fotografijama, među kojima su i preslike rukom pisanih stihova pojedinih pjesama od strane članova bendova, sa obilježenim izmjenama i ispravcima. Osim toga, svaki vlasnik limitiranih verzija ovog izdanja imat će ekskluzivni pristup na web stranicu sa 20 najboljih live izvedbi skupine Queen, a bit će tu još dodataka i iznenađenja.

Queen - We Will Rock You

Objavljeno 13.10.2009.

Vremeplov

Ja sam pravi buntovnik s razlogom.
Nina Simone