Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Radiohead daju besplatno nove pjesme

Radiohead će dio svog novog materijala prezentirati na Internetu u posebnoj emisiji pod nazivom From The Basement. Emisija i nove pjesme moći će se skinuti od ponedjeljka 18. prosinca. Njihov show moći će se pogledati isključivo preko mreže, a u sklopu njega bit će predstavljene dvije nove pjesme ”Down Is The New ”Up i ”Videotape”, koje će se naći na nadolazećem materijalu ove kultne britanske grupe.

Prisjetimo se, Radiohead su probitak doživjeli preko hit singla ”Creep”, a zatim i odličnog albuma ”The Bends”, da bi vrhunac postigli izdavanjem ploče ”OK Computer” koji je pobrao vrhunske kritike i više puta proglašavan remek djelom i najboljim albumom svih vremena. Kasnije izdavani albumi su ”Kid A” i ”Amnesiac” su odmaknuli od klasičnog rock zvuka, te su njima Radiohead otplovili u instrumentalno-eksperimentane elektronske vode, gdje čine zanimljivu, no posve drugačiju cjelinu upotpunjenu melankoličnim vokalom pjevača Thoma Yorkea.

Objavljeno 11.12.2006.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young