Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rasprodana Dubioza!

Rasprodana Dubioza!Zagrebački koncert Dubioza Kolektiva je rasprodan. Munjevita prodaja ulaznica ne bi trebala nikoga začuditi jer je cijela 2010. godina u znaku ove popularne bosanskohercegovačke grupe.

Budući da na je na prodajnim mjestima u Aquarius cd shopu (Varšavska), Rockmarku i klubu Aquarius ostala tek još pokoja ulaznica za koncert 29. listopada, organizatori i bend odlučili su publici iz cijele Hrvatske ispuniti želju pa su dodali još jedan koncert koji će se održati dan ranije, u četvrtak 28. listopada.

Prodaja ulaznica za taj koncert počinje u utorak ujutro.

Nitko nije znao kad će točno koncert Dubioza Kolektiva biti rasprodan ali svi su znali jednu stvar - da će se to sigurno dogoditi.

Rijetko koji regionalni izvođač se može pohvaliti ovako brzom prodajom ulaznica i time Dubioza Kolektiv definitivo dokazuje svoj neupitan status među hrvatskom tj. zagrebačkom publikom. Unatoč tome, dnevni tisak još uvijek ne pokazuje interes za fenomenom zvanim Dubioza Kolektiv ali svi ostali mediji prate ih pod povećalom.

Kako bi bend bio siguran da je sad pravi trenutak za dodatni koncert, pitanje su postavili obožavateljima na facebook stranici te su se, nakon većinom pozitivnih komentara, jednoglasno odlučili za još jedan koncert i to dan ranije, 28. listopada.

Nastup nije mogao biti održan dan kasnije zbog drugog programa koji je već odavno rezerviran u zagrebačkom klubu Aquarius.

Prodaja ulaznica za koncert 28.10. kreće od danas ujutro a prvim kupcima ulaznica Dubioza
Kolektiv pripremio je limited edition plakate s likom Skirlibabe - otisnuto ih je samo stotinjak a čak 50 dospjet će u ruke prvih kupaca za koncert 28.10. i to na prodajnim mjestima Aquarius cd shop, Varšavska 13 i Rockmark, Berislavićeva 13.


Objavljeno 26.10.2010.

Vremeplov

Sve što sam imao bio je kofer i moji bubnjevi. Uzeo sam ih u Seattle i nadao se da će upaliti…
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)