Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Red Hot Chili Peppers se vraćaju u listopadu

Red Hot Chili Peppers se vraćaju u listopaduU razgovoru za magazin Billboard, bubnjar grupe Red Hot Chilli Peppers, Chad Smith je izjavio kako se Peppersi u listopadu vraćaju na scenu nakon dvogodišnje pauze.

Takav je plan, kazao je Smith te dodao kako je svima u bendu dobro došlo ovo vrijeme odmora od matične grupe i posvećivanje nekim vlastitima stvarima. U rujnu će biti točno dvije godine od kada smo uzeli pauzu tako da smo sada spremni. Ne možeš natjerati čovjeka da svira kada nije za to spreman ili kad on to ne želi. Barem je takav slučaj kod nas, kazao je Smith.

Smith očekuje da će bassista Flea i gitarista Frusciante doći s nekim novim glazbenim idejama, ali je najizvjesnije da će biti mnogo improviziranja i svirke te da će pjesme proizaći iz toga. Tako obično radimo i ne znam zašto bi ovoga puta bilo drugačije, istaknuo je Smith.

Iako još nisu razgovarali niti o okvirnom datumu izlaska novog materijala Smith je natuknuo da bi producent mogao biti Rick Rubin koji je, uostalom, i producirao njihovih posljednjih pet studijskih albuma. Uvijek ispadne da je Rubin taj čovjek, ali nismo još o tome raspravljali, kazao je Smith o pitanju producenta novog albuma.

Na koncu je bilo još riječi o projektu Chikenfoot, koji i dalje nastavlja odrađivati planirane obveze i shodno tome 2. kolovoza nastavlja turneju u Halifaxu. Bend je također snimio i 2 koncerta, jedan u San Franciscu i jedan na Montreux Jazz festivalu te planira snimati još 2 nastupa (jedan od njih je u Atlanti 30. kolovoza), a sve to za potrebe live DVD izdanja.

Objavljeno 13.08.2009.

Vremeplov

Sa stajališta oblika, obrazac za sve umjetnosti glazbenikovo je umijeće.
Oscar Wilde