Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Reizdanje Costelovog albuma ”This Year’s Model”

Nakon što mu je pod etiketom Hip-O Recordsa već izašlo nekoliko ponovljenih izdanja britanski glazbenik Elvis Costello uskoro bi trebao doživjeti još jedno reizdanje. Riječ je o albumu ’This Year’s Model’ koji je Costello objavio prije točno 30 godina, dakle 1978. godine. Obožavatelji će tako početkom ožujka moći kupiti jednu od ponajboljih ploča koje je glazbenik snimio u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Osim 11 pjesama koliko ih je u originalu bilo na albumu, najnovije izdanje sadržavat će neobjavljene snimke i bonus disk sa snimkom koncerta koji je Costello održao u Washingtonu zajedno sa svojom grupom Attractions.

Objavljeno 01.02.2008.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik