Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Reizdanje kultnog ’’Get Yer Ya-Ya’s Out!’’

Reizdanje kultnog ’’Get Yer Ya-Ya’s Out!’’Četiri desetljeća nakon objavljivanja ploče ’’Get Yer Ya-Ya’s Out! - The Rolling Stones in Concert’’, snimljenog 26. i 27. studenog 1969. godine u dvorani Madison Square Garden, materijal će ponovno ugledati svjetlo dana.

Za proslavu vrijedne obljetnice priprema se njegovo reizdanje koje će biti objavljeno s bogato opremljenim deluxe box set i super deluxe box set. Prvi set izlazi 3. studenog, a drugi dva tjedna kasnije.

Ta su dva nastupa bila posebno značajna za grupu koja je samo nekoliko mjesci prije toga ostala bez jednog od svojih osnivača, Briana Jonesa. Na njegovo je mjesto došao novi gitarist Mick Taylor koji je odmah očarao publiku.

Po mnogima jedan od najboljih nosača zvuka Rolling Stonesa i općenito jedan od najdojmljivijih live albuma ikad objavljen je u izdanju diskografske kuće ABKCO Music & Records čija je izvršna direktorica Jody Klein u povodu njegovog reizdanja kazala kako je riječ o materijalu koji pokazuje kako je glazba nekad bila uzbudljiva i eksplozivna. Live album većinom se sastoji od pjesama snimljenih tijekom legendarnog koncerta kojem su nazočile brojne glazbene ikone poput Jimija Hendrixa, Janis Joplin i Chucka Berryja.

Objavljeno 17.10.2009.

Vremeplov

Sva poanta je u glazbi i to je to. Nisam zabavljač ali zabavljam ljude. Kužite razliku?
Liam Gallagher (Oasis)