Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rekordni Foo Fighters ušli u povijest

Rekordni Foo Fighters ušli u povijestGrupa Foo Fighters nastupit će na velikom festivalu pod nazivom ’Harley Davidson’s 105th Anniversary Celebration’ koji će se održati u američkom gradu Milwaukee 29. kolovoza ove godine. Prethodno, Foo Fighters će nastupiti na tribute festivalu ’VH1 Rock Honors Paying Tribute to The Who’, koji će se održati u Los Angelesu, 12. srpnja ove godine.

Prije nekoliko dana Foo Fighters su uz pomoć grupe Manic Street Preachers, održali trijumfalni koncert u poznatoj Wembley Areni, London, a drugo spomenuti ’lagano su produžili’ prema Varaždinu i Radar festivalu gdje će s Bobom Dylanom i ostalima nastupiti na ’petak 13.’

Važno je napomenuti da je grupa Foo Fighters nedavno ušla u povijest američkih i svjetskih ljestvica, kada su postali 2. izvođač izvođač u povijesti s čak tri pjesme koje su se istovremeno našle među prvih dvadeset na ljestvici Billboard Hot 100 Singles, a radi se o singlovima ’The Pretender’, ’Let It Die’ i ’Long Road To Ruin’.

Prema pisanju dijela američkih online medija, moguće je da dvije super-grupe, Foo Fighters koji su na turneji i Judas Priest koji upravo kreću na turneju (uključujući koncert 2.7. u Zagrebu) održe nekoliko zajedničkih koncertnih nastupa u SAD-u.

Objavljeno 11.06.2008.

Vremeplov

Nije potrebno određivati - rock pjevačica, blues pjevačica, pop pjevačica, etno, jazz, klasična. Sve je to glazba. Moje pjesme sadrže elemente rocka, popa, klasike i jazza. Ja sam sve to.
Josipa Lisac