Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rekordni Foo Fighters ušli u povijest

Rekordni Foo Fighters ušli u povijestGrupa Foo Fighters nastupit će na velikom festivalu pod nazivom ’Harley Davidson’s 105th Anniversary Celebration’ koji će se održati u američkom gradu Milwaukee 29. kolovoza ove godine. Prethodno, Foo Fighters će nastupiti na tribute festivalu ’VH1 Rock Honors Paying Tribute to The Who’, koji će se održati u Los Angelesu, 12. srpnja ove godine.

Prije nekoliko dana Foo Fighters su uz pomoć grupe Manic Street Preachers, održali trijumfalni koncert u poznatoj Wembley Areni, London, a drugo spomenuti ’lagano su produžili’ prema Varaždinu i Radar festivalu gdje će s Bobom Dylanom i ostalima nastupiti na ’petak 13.’

Važno je napomenuti da je grupa Foo Fighters nedavno ušla u povijest američkih i svjetskih ljestvica, kada su postali 2. izvođač izvođač u povijesti s čak tri pjesme koje su se istovremeno našle među prvih dvadeset na ljestvici Billboard Hot 100 Singles, a radi se o singlovima ’The Pretender’, ’Let It Die’ i ’Long Road To Ruin’.

Prema pisanju dijela američkih online medija, moguće je da dvije super-grupe, Foo Fighters koji su na turneji i Judas Priest koji upravo kreću na turneju (uključujući koncert 2.7. u Zagrebu) održe nekoliko zajedničkih koncertnih nastupa u SAD-u.

Objavljeno 11.06.2008.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)