Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

R.E.M. završio sa snimanjem

R.E.M. završio sa snimanjemPjevač Michael Stipe, gitarist Peter Buck i basist Mike Mills su upravo priveli kraju snimanje 15. studijskog albuma koji će Warner Bros Records, za Hrvatsku Dancing Bear, objaviti tijekom proljeća sljedeće godine.

Grupa se ponovno udružila s Grammyjem nagrađenim producentom Jaknifeom Leeiem s kojim su surađivali na uspješnom posljednjem albumu ‘Accelerate’. Rad Jacknife Leeja zapažen je i na albumima grupa U2, Snow Patrol, The Hives, Kasabian, The Editors i Bloc Party.

Nadolazeće izdanje snimano je u New Orleansu u Music Shedu te u Berlinu u slavnom Hansa Studiju u kojem je skuhano nekoliko legendarnih albuma uključujući i ‘Heroes’ Davida Bowieja, ‘Achtung Baby’ U2a te ‘Lust for Life’ Iggyja Popa.t for Life, were made. Dodatno nasnimavanje kao i miksanje dovršeno je glasovitom Blackbird Studiju u Nashvilleu.

Posljednji studijski album ‘Accelerate’, koji je debitirao na 2. mjestu Billboardove Top 200 liste , bend je objavio 2008. S tog albuma izbačena su 3 hit singla ‘Supernatural Superserious’ ‘Hollow Man’ i ‘Man-Sized Wreath’.

Nakon ‘Acceleratea’ R.E.M. su u listopadu 2009. objavili dvostruki live CD ‘R.E.M. Live At The Olympia’.

Objavljeno 23.09.2010.

Vremeplov

Uvijek su nas zanimali bendovi koji su ključni, koji pomiču granice i koji ostavljaju dubok trag svojom originalnošću. Također su nas uvijek zanimali bendovi koji eksperimentiraju i nude nešto novo. Također uvijek smo voljeli intenzivan zvuk, puno energije, puno muda i puno iskrenosti.
Pavle Valerjev ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com