Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Remiksiran i moderniziran novi Moby

’’Ovi remiksevi su odlični, mogu to objektivno reći zato što nisam napravio niti jedan od njih. Sve su ih miksali ljudi koji su puno više cool od mene. Ja sada samo sjedim i uživam u njihovoj reflektiranoj slavi”, kazao je Moby povodom nedavnog objavljivanja albuma ”Go-Remixed’’.

Nakon kompilacijskog albuma ’’Go - Very best of Moby’’, inače prve sveobuhvatne kompilacije najboljih pjesama u njegovoj dosadašnjoj karijeri, objavljenog u studenome prošle godine Moby je upravo objavio i ”Go-Remixed” koji donosi ponajbolje remikseve njegovih pjesama.

Iako ga mnogi najviše znaju po uspjesima albuma ’Play’ i ’18’, Moby je mnogo više od sporih balada i vječnih elektroničkih pjesama. Iako su i nedavni hit albumi ’’Hotel’’ i popratni ’’Hotel Ambient’’ pokazali njegovu mekšu, umjetničku stranu, Moby je postao ime ranih 90-tih u klubovima, sa rave himnama poput ’’Feeling so good’’ i ’’Go’’, koje su uključene na ovaj album u remiksiranom i moderniziranom izdanju.

Objavljeno 30.03.2007.

Vremeplov

Ne, prije svega ja nisam rocker. Mene bi se moglo više svrstati u neki slavonski pandan bluesera. Kad si blueser onda to radiš do smrti, a kad si rocker onda se voziš u bijesnom automobilu, okružen si trebama, znaš ono sex, drugs and rock&roll. Ja sebe danas ne smatram rockerom nego hrvatskom inačicom bluesmana.
Goran Bare