Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ricardo Luque u Kerempuhu

Ricardo Luque u KerempuhuRicardo Luque će održati veliki zagrebački koncert u kazalištu Kerempuh ovog ponedjeljka, 20. travnja s početkom u 20 sati promovirajući tako svoj drugi solistički album ’Emoción’. U iščekivanju koncerta održana je konferencija za novinare u plesnom studiju ’Fever’ Hrvoja Kraševca na kojoj su objavljene neke pojedinosti koncerta.

Pressici su uz Ricarda Luquea prisustvovali Omar Plasencia, multiinstrumentalist iz Venezuele, Ricardov prijatelj iz djetinjstva te jedan od aranžera na albumu ’Emoción’ koji će na koncertu i dirigirati te Hrvoje Kraševac koji će s partnericom Eleonorom Jauk biti jedan od brojnih plesača na koncertu.

Na sebi svojstven način, Ricardo je zabavljao novinare i ostale goste svojim simpatičnim anegdotama vezanim uz nastanak albuma, te prijateljstvo i suradnju s Omarom, najavljujući vrhunski glazbeno scenski događaj u Kerempuhu.

Koncert će, najavili su sudionici pressice, krenuti kao promocija albuma, a uz brojne goste koji će nastupiti s Ricardom razvit će se u pravu zabavu.

Na pozornici će u svakom trenutku biti tridesetak ljudi, glazbenika, plesača, prijatelja. Među njima su kubanska pjevačica Jackeline Castellanos, Ricardova mentorica i prijateljica, Omar Plasencia, Bruna Desousa Carioca i Zagrebački puhački ansambl, plesači Salsotece i afro grupa Dyalli.

Objavljeno 19.04.2009.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf