Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rising Dream na Masters Of Rock 2010. festivalu

Rising Dream na Masters Of Rock 2010. festivaluZadarska metal skupina Rising Dream se nakon izuzetno uspješnog nastupa 2007. godine ponovno vraća na glavnu pozornicu ’Masters Of Rock 2010’ festivala u Češkoj, koji slovi za jedan od najcjenjenijih metal festivala u Europi.

Rising Dream će tako europskom auditoriju predstaviti mahom svoj novi materijal pripreman za drugi album, kao i novu pjevačicu Ines Tančevu.

Uz bendove poput Manowar, Queensryche, Gamma Ray, Masterplan, Accept, Lordi, Tarja, Epica, Destruction itd., ovaj četverodnevni festival svojim jedinstvenim konceptom, zanimljivim krajobrazom i nevjerojatno povoljnim cijenama jedno je od najzanimljivijih mjesta za fanove i sve željne odličnog provoda.

Rising Dream će jednako kao i 2007. sa sobom na festival autobusom povesti sve fanove i one željne vrhunskog glazbenog provoda.

Rising Dream nastupaju u subotu, 17. 07.2010., trećeg dana festivala, a festival, na kojem će cijela hrvatska ’ekspedicija’ biti sva četiri dana, traje od 15. do 18. 07.. Detalje o putovanju, za sve zaintersirane, moći ćete pronaći kroz nekoliko dana na službenim stranicama benda i managementa.Objavljeno 04.05.2010.

Vremeplov

Uštekao sam se u pojačalo i sve potenciometre odvrtio do kraja. Ma, bolio me đon za zvuk. Samo da to zvuči glasno, moćno i iskreno...
Valter Kocijančić (Paraf), intervju za RiRock.com