Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Robbin Gibb odlučno protiv zakona

Robin Gibb, nekadašnji član trija Bee Gees, ovih je dana započeo s velikom kampanjom koja bi trebala u većem dijelu izmijeniti britanske zakone o glazbenim autorskim pravima. Robin je na čelu poveće skupine britanskih glazbenika koji nastoje postići veća prava i bolju zaradu za britanske glazbenike. Također radi na svom novom samostalnom albumu čiji se izlazak očekuje na jesen ove godine.

Braća Robin, Barry i pokojni Maurice, koji su nekad činili nezaboravne Bee Gees, spadaju u grupu najuspješnijih izvođača u glazbenoj povijesti, a jedni su od članova vrlo malobrojnog kluba glazbenih izvođača koji su imali hitove u čak pet desetljeća – od početka ’60., pa sve do današnjih dana. Glazba za filmove, koju su radili Bee Gees, između mnogih, uključuje jpoznate filmske naslove ’Saturday Night Fever’ (1977.) i ’Grease’ (1978.). Soundtrack za ’Saturday Night Fever’, s mega-hitovima ’Staying Alive’, ’Night Fever’ i ’How Deep Is Your Love’ – uvjerljivo je najprodavaniji soundtrack album u glazbenoj povijesti, a sva tri prethodno nabrojana singla dospjeli su na sâm vrh američke ljestvice singlova.

Objavljeno 06.06.2007.

Povezani članci

Vremeplov

Ne postoji nikakav recept za uspjeh u glazbi. Sjećam se dosta bendova koji su mislili da će ako budu vrhunski svirali nešto i napraviti na sceni. Zatvarali su se u garaže i bjesomučno radili svaki dan probe. Mi to nismo radili. Dođemo na probu, pa ako nam se ne da svirati odemo na pivu. Mislim da je najvažnija zdrava atmosfera u bendu...
Mladen Subošić Suba (Hladno pivo)