Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rodni grad Stonesa nazvat će ulice po njihovim pjesmama

Rodni grad Stonesa nazvat će ulice po njihovim pjesmamaRodni grad zvijezda Rolling Stonesa Micka Jaggera (65) i Keitha Richardsa (64) namjerava nazvati ulice u novoj četvrti po pjesmama te uspješne rock skupine.Grad Dartford u južnoengleskoj grofoviji Kent nazvat će 13 ulica po pjesmama Rolling Stonesa, a među novim ulicama mogle bi se tako naći ”Satisfaction Street” ili ”Ruby Tuesday Drive”, objavio je u petak list The Sun.

Gradske vlasti raspravljaju i o nazivima ulica poput ”Little Red Walk” po pjesmi ”Little Red Rooster” ili pak ”Sympathy Street” po ”Sympathy For The Devil”. Stanovnici Dartforda ocijenili su ideju gradskih otaca dobrom.

”Sigurno bi bilo dojmljivo živjeti na ’Ruby Tuesday Drive’”, naveo je The Sun riječi jedne 34-godišnjakinje. ”Mislim da bi se Mick i bend jako veselili kad bi im se na ovaj način odala počast”, izjavio je jedan 42-godišnji stanovnik Dartforda.

Ideja je međutim izazvala sumnjičavost policije. Čuvari reda strahuju da bi štovatelji Stonesa krali ploče s nazivima ulica. Slično iskustvo doživio je Liverpool, čije gradske vlasti muku muče s krađama natpisa ”Abbey Road” i ”Penny Lane”.

Objavljeno 13.12.2008.

Vremeplov

Vrlo mi je važna sloboda u stvaranju glazbe. Kada si u bandu postoje ograničenja, postoji uloga koju moraš zadovoljiti. Kada si jednom postaviš granice teško ih je preći…
Dave Gahan (Depeche Mode)