Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

S proljećem stiže i DVD ”Knjiga postanka” Hladnog piva

S proljećem stiže i DVD ”Knjiga postanka” Hladnog pivaHladno pivo je nakon uspješnog albuma ”Knjiga žalbe”, te koncerta karijere na Jarunu sa blizu 30.000 posjetitelja, odlučilo objaviti DVD pod nazivom ”Knjiga postanka”.

Radi se o live zapisima pjesama s albuma ”Knjiga žalbe” snimljenih na Jarunu 2008. i Domu sportova 2007., te ostalih 17 odabranih pjesama na ”Pax@bonusu”, snimljenih u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.
U svaku od live pjesama s albuma ”Knjiga žalbe” uvodi nas duhoviti kratki crno bijeli improvizacijski one take film u kojima glume članovi benda, a kojeg možete gledati kao cjelinu ili odvojeno (”Pivo i pljuge”).

Osim koncertnih snimaka koje po vlastitom odabiru možete slušati stereo ili 5.1, na ”Knjigu postanka” uvršten je dokumentarac ”Peti dokument”, te svi spotovi s ”Knjige žalbe” (”Sreća”, ”Nije sve tako sivoâ”, ”Superman”, ”Pitala si me”, ”Biološki sat” i ”Konobar”, feat. Los Caballeros).

DVD ”Knjiga postanka” možete kupiti u limitiranoj i regularnoj verziji koja se razlikuje samo u pakiranju. Limitirano izdanje DVD-a koje će se nakon prodane prvotne naklade ponovo tiskati zapravo je tvrdo ukoričena knjiga od 350 stranica koja sadrži privatne i oficijelne fotografije, zapise iz bilježnica, satelitske snimke, te pregršt ostalih sitnica i notica.

Osim svega navedenog, DVD donosi još neka iznenađenja koja ćete otkriti sami tijekom višestrukog pregledavanja sadržajnog i odlično koncipiranog materijala.

Datum izlaska DVD-a ”Knjiga postanka” je 21. ožujak, izdaje ga Menart, a dizajn je osmislila ekipa iz priznatog i nagrađivanog studija Bruketa & Žinić.

Prodaja i potpisivanje DVD-a točno u ponoć s 20. na 21. ožujka, u Profil Megastoreu, Bogovićeva 7, Zagreb.

Hladno Pivo - Pitala si me

Objavljeno 14.03.2009.

Vremeplov

Prijatelj je onaj koji ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi.
Jim Morrison