Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

S proljećem stiže i DVD ”Knjiga postanka” Hladnog piva

S proljećem stiže i DVD ”Knjiga postanka” Hladnog pivaHladno pivo je nakon uspješnog albuma ”Knjiga žalbe”, te koncerta karijere na Jarunu sa blizu 30.000 posjetitelja, odlučilo objaviti DVD pod nazivom ”Knjiga postanka”.

Radi se o live zapisima pjesama s albuma ”Knjiga žalbe” snimljenih na Jarunu 2008. i Domu sportova 2007., te ostalih 17 odabranih pjesama na ”Pax@bonusu”, snimljenih u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.
U svaku od live pjesama s albuma ”Knjiga žalbe” uvodi nas duhoviti kratki crno bijeli improvizacijski one take film u kojima glume članovi benda, a kojeg možete gledati kao cjelinu ili odvojeno (”Pivo i pljuge”).

Osim koncertnih snimaka koje po vlastitom odabiru možete slušati stereo ili 5.1, na ”Knjigu postanka” uvršten je dokumentarac ”Peti dokument”, te svi spotovi s ”Knjige žalbe” (”Sreća”, ”Nije sve tako sivoâ”, ”Superman”, ”Pitala si me”, ”Biološki sat” i ”Konobar”, feat. Los Caballeros).

DVD ”Knjiga postanka” možete kupiti u limitiranoj i regularnoj verziji koja se razlikuje samo u pakiranju. Limitirano izdanje DVD-a koje će se nakon prodane prvotne naklade ponovo tiskati zapravo je tvrdo ukoričena knjiga od 350 stranica koja sadrži privatne i oficijelne fotografije, zapise iz bilježnica, satelitske snimke, te pregršt ostalih sitnica i notica.

Osim svega navedenog, DVD donosi još neka iznenađenja koja ćete otkriti sami tijekom višestrukog pregledavanja sadržajnog i odlično koncipiranog materijala.

Datum izlaska DVD-a ”Knjiga postanka” je 21. ožujak, izdaje ga Menart, a dizajn je osmislila ekipa iz priznatog i nagrađivanog studija Bruketa & Žinić.

Prodaja i potpisivanje DVD-a točno u ponoć s 20. na 21. ožujka, u Profil Megastoreu, Bogovićeva 7, Zagreb.

Hladno Pivo - Pitala si me

Objavljeno 14.03.2009.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens