Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Samo je jedan Prince Roger Nelson

Nakon što je nekoliko godina mirovao, zatim pokorio Las Vegas kao malo tko prije njega, a potom na Super Bowlu prošle godine demonstrirao moć nastupa uživo, legendarni Prince se vratio na scenu s potpuno novim materijalom, najavljenog prvim singlom ’Guitar’. Novi album legende soula i funka, Princea, koji je svojedobno bio umjetnik koji se potpisivao znakom umjesto imena, nazvan je ’Planet Earth’.

Američka glazbena ikona Prince Roger Nelson nalazi se među rijetkim glazbenicima koji može izvesti takve ekstravagancije poput nedavnog oficijelnog objavljivanja svog dvadesetčetvrtog studijskog albuma uz britanski tjednik Mail On Sunday čija je naklada 2.8 milijuna primjeraka. U ime licence, Princeu je uručen ček od 250.000 funti. Ovaj potez razljutio je tamošnje glazbene shopove, a u konačnici je Columbia otkazala regularnu distribuciju za to tržište.

Osim što je ovo Princeov povratak studijskom materijalu, važan je i zbog toga što se za tu prigodu ponovo udružio sa svojim bivšim suradnicama, Wendy & Lisom, po prvi put nakon albuma ’Sign O The Times’ iz 1987. godine. Koliki je interes za Princea sasvim dovoljno govori informacija da je od planirana dva koncerta u Londonskoj ’O2 Areni’ - sve ’naraslo’ na jedanaest koncerata u Londonu. Više na www.3121.com.

Objavljeno 21.08.2007.

Vremeplov

Ja sam, dragi moji, glazbena kurva.
Freddie Mercury (Queen)