Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Savršena prilika za ponavljanje gradiva

Odnedavno se u svim CD shopovima može pronaći dvostruka CD kompilacija, u limitiranoj verziji popraćena DVD-om, u koju su uvršteni svi najbolji momenti jedne od najvećih grupa 60-ih, The Doors. Kompilacija, koja slavi 40-ogodišnjicu The Doorsa, u najboljem svijetlu predstavlja bend i njihov psihodelični rollercoaster rock koji je uz, Love i Moby Grape, pomogao pri definiranju rock glazbe. Ovaj detaljni uvid u karijeru The Doorsa uključuje i njihove najveće hitove- ’Break On Through’, ’Light My Fire’ and ’People Are Strange’ i druge.

Istina je da svaka poštena kuća treba posjedovati albume Doorsa, i to zato jer je svaki stilski drugačiji, i svaki od njih nas uvodi u drugačiji umjetnički rad grupe. Pa ipak, ukoliko su vam njihovi albumi iz nekog razloga promakli, ˝The Very Best...˝, do sad najbolja kompilacije Doorsa, dat će vam savršen uvid u njihov rad.

Objavljeno 31.10.2007.

Vremeplov

Moj najdraži urednički rad bio je upravo u ”Valu”. Tamo sam našao ekipu srodnih duša i s guštom smo radili te novine. Dao sam toj ekipi dio zanata, ali i veliki dio srca. ”Valu” sam pak nadjenuo ime, i danas mislim da je bilo dobro...
Mišo Cvijanović Cvijo, novinar i kolumnist (Novi list)