Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sax nudi Novi zvuk!

 Sax nudi Novi zvuk!Željni novog, žestokog i kvalitetnog zvuka neka idućeg četvrtka, 27.05.2010, zabavu potraže u zagrebačkom klubu Sax (Palmotićeva 22), od 21 sat.

Među četiri benda koji nastupaju u sklopu koncertnog programa Novi zvuk predstavit će se i bendovi Kinoklub i Popper.

Pop-punk četvorka Kinoklub prvijenac ”Ajmo klinci” objavila je prije svega tri tjedna i ovo će im biti prvo koncertno predstavljanje u rodnom gradu, a neke od njihovih zaraznih i radiofoničnih pjesama - ”Za nju”, ”Vrati se u Zagreb”, ”Prvi semestar” - bez sumnje će ponijeti i rasplesati posjetitelje Saxa.

...”Kinoklub zvuči upravo onako kako bi takav jedan bend trebao zvučati. Veselo, ali moćno! Njihovi tekstovi ne nude rješenje svih problema u svijetu niti pozivaju na bunt niti kukaju zbog situacije u društvu, već jednostavno pričaju o trenutnim problemima uglavnom ljubavne prirode, i to s takvim šarmom da im se nema što zamjeriti”.
(Dubravko Jagatić, tportal.hr)

Popper koji već ima poprilično sviračkog staža po klubovima i festivalima (a ima tu i nagrada) također ima novitet za vas. Riječ je o singlu ”Onako škiljiš” koji je za pop-rock četvorku iz Zagreba producirao glasoviti Denyken, a kako najavljuje pjevač i gitarist Filip Fantoni autorskog materijala imaju puno-previše, odnosno dovoljno da ga uskoro uobliče u kakav album.

Početak koncerta 21:00.

Ulaz je besplatan.

Objavljeno 25.05.2010.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com