Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sax nudi Novi zvuk!

 Sax nudi Novi zvuk!Željni novog, žestokog i kvalitetnog zvuka neka idućeg četvrtka, 27.05.2010, zabavu potraže u zagrebačkom klubu Sax (Palmotićeva 22), od 21 sat.

Među četiri benda koji nastupaju u sklopu koncertnog programa Novi zvuk predstavit će se i bendovi Kinoklub i Popper.

Pop-punk četvorka Kinoklub prvijenac ”Ajmo klinci” objavila je prije svega tri tjedna i ovo će im biti prvo koncertno predstavljanje u rodnom gradu, a neke od njihovih zaraznih i radiofoničnih pjesama - ”Za nju”, ”Vrati se u Zagreb”, ”Prvi semestar” - bez sumnje će ponijeti i rasplesati posjetitelje Saxa.

...”Kinoklub zvuči upravo onako kako bi takav jedan bend trebao zvučati. Veselo, ali moćno! Njihovi tekstovi ne nude rješenje svih problema u svijetu niti pozivaju na bunt niti kukaju zbog situacije u društvu, već jednostavno pričaju o trenutnim problemima uglavnom ljubavne prirode, i to s takvim šarmom da im se nema što zamjeriti”.
(Dubravko Jagatić, tportal.hr)

Popper koji već ima poprilično sviračkog staža po klubovima i festivalima (a ima tu i nagrada) također ima novitet za vas. Riječ je o singlu ”Onako škiljiš” koji je za pop-rock četvorku iz Zagreba producirao glasoviti Denyken, a kako najavljuje pjevač i gitarist Filip Fantoni autorskog materijala imaju puno-previše, odnosno dovoljno da ga uskoro uobliče u kakav album.

Početak koncerta 21:00.

Ulaz je besplatan.

Objavljeno 25.05.2010.

Vremeplov

Današnji čovjek, većina ljudi, više nije okrenuta kozmosu, prirodi, nego je uronjena u tehnologiju, a ona donosi ugodu i potiče nemir, nesigurnost. Živimo u gradovima gdje imamo sve, ali se gotovo više ni zvijezde ne vide, ni livada, ni priroda, i očigledno da je taj čovjek... ostao uskraćen.
Marijan Jurčević, riječki teolog, teološki antropolog i profesor