Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Seasplash 2010.

Seasplash 2010.Seasplash 2010. nezavisni međunarodni festival koji se održava od 22. do 25.07. na pet će pozornica ugostiti preko 60 izvođača iz cijeloga svijeta.

Seasplash je nezavisni međunarodni festival s porukom mira i tolerancije, koji predstavlja reggae, dub, ska, dancehall, jungle, d’n’b, hip-hop, breaks, dubstep, trance i electro izvođače. Održava se u prirodi i ozračju dobrih vibracija, na specifičnom prostoru Monumenta (Pula), u blizini plaža.

Između ostalih nastupit će predstavnici raznih stilova iz samog vrha svjetske produkcije: Lutan Fyah (jedan od najpoznatijih jamajkanskih reggae vokala u svijetu), High Tone (vodeći predstavnici francuske dub scene), Iration Steppas (jedni od najjačih dub izvođača u svijetu), Smith & Mighty (kultni britanski d’n’b dvojac), Elvis Jackson (jedan od najuspješnijih bendova regije).

Uz velik broj domaćih izvođača (ST!llness, Kandžija, Postolar Tripper, Las Balkanieras, Bamwise…), nastupit će i čitav niz domaćih i stranih DJ-a.

Seasplash festival jedan je od rijetkih “malih” i “nezavisnih” festivala koji je preživio petogodišnji jubilej i koji sa stavom korača prema desetogodišnjici održavanja, unatoč mnogobrojnim problemima na koje na tom putu nailazi njegova organizacijska struktura, bilo da se radi o od početaka visoko postavljenom programskom standardu (s obzirom na nisku cijenu ulaznica, i na općenito nezahvalnu situaciju za društveno-kulturna zbivanja ovakvog, poluspecijaliziranog tipa na području RH), ili o financijskim gubicima, promjeni lokacija, itd.

Seasplash festival pokrenula je punkrock generacija s početka 90-ih, koja je uvijek poštivala, a na kraju i zavoljela unutar festivalskog programa predstavljene stilove, bilo da se radi o tradicionalnim (roots, dub, reggae, ska, rocksteady, itd.), ili modernijim stilovima iz elektronske ere (jungle, drum’n’bass, hip-hop, breakbeat, dubstep, itd.).

Pretprodaja i cijena karata

1.06.-22.07. - festival = 270,00 kn
- jednodnevna (čet-pet-sub) = 95,00 kn

na ulazu- festival = 300,00 kn
- jednodnevna (čet-pet-sub) = 115,00 kn

Objavljeno 12.07.2010.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)