Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šesti Punk protiv pedofilije!

Šesti Punk protiv pedofilije!Na šestom Punk protiv pedofilije festu u subotu 02. 10. u zagrebačkom Boogaloo nastupaju punk rock legende Kud Idijoti i slavonski punk rock melodičari Gužva u šesnaestercu.

Osim njih nastupiti će i zagrebački hardcoreaši Stronghold, punk veseljaci Pankeras, chick punk The Rock Flock, i lokalna supergrupa Šank (novi punkerski izum sastavljen od članova zagrebačkih Dolibasije, Flegme, Spierdalaj i No More Idols).

U proteklih 2 godine i 5 izdanja, punk protiv pedofilije izrastao je iz dobre volje i ideje nekolicine mladih punkera i bendova objedinjenih na prvom PPP koncertu na zagrebačkoj Knežiji, u događaj koji se ne propušta.

Zahvaljujući podršci domačih i stranih velikana punk-rock, oi! i hc scene, pozornicom PPP-a promarširali su The Business, Perkele, Deadline...kao i domaći junaci Motus, Đubrivo, Gužva u 16-ercu...omogučivši svojim nastupom aktivno pomaganje nezbrinutoj i zanemarivanoj djeci, promicanje mladih neafirmiranih bandova i stvaranje platforme za razvoj urbane kulture te promicanje aktivizma i međuljudske solidarnosti u humanitarnom radu...što su i bile želje male skupine punkera s početka priće.

Cijena ulaznice je i dalje simbolična, a cijeli projekt se pokriva bez bilo kakve pomoći sponzora, grada, države, kralja ili pape...

Cijena ulaznica u pretprodaji je 45kn i mkože se kupiti na slijedećim mijestima: Boogaloo – Ulica grada Vukovara68, Planet Music - Ilica 37, Dirty old shop - Tratinska 22.

Na dan koncerta na blagajni kluba će ulaznica koštati 55kn.Objavljeno 22.09.2010.

Vremeplov

Volim se družiti s prijateljima. Volim glazbu. Volim gledati filmove. Volim jesti. Volim kuhati. Volim sport. Volim životinje. Volim djecu. Želim spasiti svijet. I kako da kombiniram to sve? Ne znam.
Joan Jett