Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sex Pistols prvo ime Exit festivala

Ovogodišnji veliki novosadski Exit festival održava od 10. do 13. srpnja na standardnoj lokaciji, točnije Petrovaradinskoj tvrđavi. Prvi izvođač koji je službeno potvrđen kao jedan od headlinera festivala su nitko drugi doli legendi punka - Sex Pistols. Njihovi klasici ”Anarchy in the U.K.”, ”God Save the Queen” i ”Submission” uz nekolicinu novih pjesama Petrovaradinskom tvrđavom će grmiti 13. srpnja, posljednjeg dana festivala. Pištolji će svirati u originalnoj postavi: Johnny Rotten - vokal, Steve Jones - gitara, Glen Matlock - bas i Paul Cook - bubnjevi.

Kada su ih nedavno britanski novinari upitali otkuda ovo (još jedno) iznenadno okupljanje Johnny Rotten je britko odgovorio: ”Pronašli smo zajednički cilj - vaš novac.” Toliko o punku Pistolsa danas.

Ulaznice za festival moći će se kupiti na prodajnim mjestima u Hrvatskoj (Osijek, Zagreb, Rijeka, Split) od sredine veljače, a u kuloarima se svečešće spominju imena Radioheada i Rage Against The Machine kao ostalih headlinera ovogodišnjeg Exita, dok se za Mobyja ispred Exita ipa, neslužbeno saznajemo, izborio - Zagreb.

Objavljeno 07.02.2008.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)