Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Simple Minds ”30 Years Live”

Simple Minds ”30 Years Live”Skupina Simple Minds je najavila nastup u dvorcu Edinburg za srpanj sljedeće godine na kojem će svirati svoj klasični repertoar. Koncert naziva ”30 Years Live” održati će se 18. srpnja, te je planirano i snimanje video zapisa koje će se iskoristiti za DVD.

Frontman skupine, Jim Kerr otkrio je kako će na koncertu svirati cjelokupan materijal s albuma ”New Gold Dream” iz 1982. godine. ”Svirati u dvorcu Edinburgh više je od ostvarenja sna.” rekao je Kerr i dodao ”Pogotovo zato što smo tragali za nekim senzacionalnim mjestom na kojem bi snimili u potpunosti live izvedbu pjesama s albuma ”New Gold Dream”.”

Objavljeno 10.12.2008.

Vremeplov

Volim Rijeku i rado i često dolazim u vaš grad jer mi je Rijeka jedan od najdražih i najživahnijih gradova u Hrvatskoj. Ne samo zbog jako aktivne i atraktivne glazbene, pogotovo rock scene i drugih kulturnih zbivanja, što je jako interesantna stvar za svakog novinara koji se bavi glazbom, nego i zbog duha stanovništva koji meni izuzetno odgovara. Rijeka je jedini grad, ne samo u Hrvatskoj, koja je artikulitrala rock kao gradski brand, kao dio gradskog identiteta.
Ante Batinović, novinar i glazbeni kritičar