Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Simply Red - ’’25 gratest hits’’

Simply Red - ’’25 gratest hits’’Engleski bend Simply Red s albumom ’’Picture Book’’ 1985. godine debitirao je na svjetskoj glazbenoj sceni.

Nakon 11 studijskih albuma, prodanih preko 50 milijuna kopija, 30 Top 40 UK singlova i nebrojeno osvojenih nagrada i priznanja (među kojima su tri Brit awardsa, dva Ivor Novellosa) lider grupe Mick Hucknall odlučio svoju glazbenu priču privesti kraju 2010. godine. Simply Red jedni su od rijetkih britanskih izvođača s dva ’’broja jedan’’ američke top liste, a njihov album ’’Stars’’ bio je najprodavaniji album čak dvije godine za redom.

Ne vezano za ovu informaciju, Simply Red je zaslužio temeljitu inventuru dosadašnje karijere, no znajući da se primiče njen kraj, kolekcija od 25 najvećih hitova tim više postaje zanimljivija i vrjednija.

Pop, jazz, rock, tzv. lovers rock i blue-eyed soul ili kako se još zove ’white soul’, to je najkraći opis muzike Simply Reda. A na dvostrukom albumu, kojeg na ovom tržištu distribuira Aquarius Records, naći ćete sve najznačajnije i najpoznatije pjesme iz njihova opusa.

Objavljeno 30.12.2008.

Vremeplov

Današnji čovjek, većina ljudi, više nije okrenuta kozmosu, prirodi, nego je uronjena u tehnologiju, a ona donosi ugodu i potiče nemir, nesigurnost. Živimo u gradovima gdje imamo sve, ali se gotovo više ni zvijezde ne vide, ni livada, ni priroda, i očigledno da je taj čovjek... ostao uskraćen.
Marijan Jurčević, riječki teolog, teološki antropolog i profesor