Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Simply Red mamama u čast!

Simply Red mamama u čast! Album grupe Simply Red naziva ”Songs Of Love” na policama CD shopova našao se povodom Majčina dana, 09.05.2010., u izdanju Aquarius Recordsa.

Na album je uvrštena nova pjesma romantičnog naziva ”I Have The Love”, a potpisuje je Mick Hucknall, zaštitni znak i okosnica benda. Ponovljeno izdanje doživjela je i pjesma ”Beside You” koju je šarmantni crvenokosi pjevač i tekstopisac snimio još 1998. za soundtrack filma ”What Dreams May Come” (Ja ću budan sanjati).

Osim spomenutih, album broji i deset svijetu već dobro poznatih i provjerenih brojeva. ”Holding Back the Years” s albuma ”Picture Book” iz 1985. osvajala je vrhove top ljestvica, a tu su i neke druge uspješnice, poput ”If You Don’t Know Me By Now”, ”For Your Babies” te ”Stars” s istoimenog albuma iz 1991. godine, koji je čak dvije godine bio najprodavaniji diljem Europe.

Emocija i romantika lajt motivi su i svih preostalih pjesama na ”Songs Of Love”. Simply Red mogu se podičiti s 26 godina staža, a najnovijim uratkom te aktualnom svjetskom turnejom Farewell, koja bi trebala biti i oproštajna, momci dokazuju da se ne mogu tako lako rastati ni jedni od drugih, a niti od publike i svjetala pozornice.

Nakon deset studijskih albuma i tri kompilacijska, najnovijim uratkom Simply Red su zaokružili svoju dugovječnu pop priču započetu još 1984. na ulicama Manchestera.

Posljednji studijski album pod nazivom ”Stay” objavili su 2007. godine, a godinu kasnije Mick je objavio i svoj prvi samostalni album ”Tribute to Bobby” (kolekciju R&B/soul klasika koje je svojevremeno snimio legendarni američki pjevač Bobby ‘Blue’ Bland – jedan od Mickovih heroja i inspiracija).


Popis pjesama:
1. say you love me
2. you make me feel brand new
3. stars
4. you’ ve got it
5. for your babies
6. if you don’t know me by now
7. it’s you
8. beside you
9. holding back the years
10. smile
11. i have the love
12. ev’ry time we say goodbye

Objavljeno 16.05.2010.

Vremeplov

Ne stvaram pirotehničke efekte. Sviram o frustracijama, strpljenju, bijesu... Glazba je ”produžetak” moje duše.
Dick Dale