Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sin Sospechas u Purgeraju!

Sin Sospechas u Purgeraju!Festival Park-In-Zagreb i ove godine ima nekoliko inozemnih gostovanja, pa tako u petak 09.07.2010. u zagrebački Purgeraj u goste dolazi venzuelanski ska bend Sin Sospechas.

Venezuelanski bend Sin Sospechas je nastao ranih 90-tih u Caracasu (točnije u četvrti Caricuao, poznatoj po jamajkanskim glazbenim utjecajima) gdje su se uključili u lokalnu glazbenu scenu svirajući kombinaciju funk, rap, ska, reggae, te afro-venezuelanskih ritmova.

Sin Sospechas je jedan od najpoznatijih latin ska bendova Južne Amerike, a začetnici su i venezuelanskog ska sounda koji je ugledao svjetlo dana 1996. godine, po izlasku albuma Venezuela SKA Vol#1. Los Fabulosos Cadillacs, Los Pericos, Todos tus Muertos, The Specials, Madness, Mano Negra, Rubén Blades, Café Tacuba su samo neki od bendova pod čijim utjecajima su stvarali svoju glazbu.

Početak u 22:00, ulaz slobodan.

Objavljeno 08.07.2010.

Vremeplov

Okružena sam siromašnim i bijednim ljudima koji su žrtve, moji prijatelji ne mogu platiti režije, imaju stare aute, muče ih krediti a nemaju stalan posao, moja djeca rade za strance za bijednu lovu, muž mi duguje brdo love za doprinose… Dakle, osjećam i krik i bijes, i jedino što mi čini dobro je što imam šansu da to kažem kroz knjige...
Vedrana Rudan, riječka književnica i novinarka