Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Siouxsie je napokon zakoračila u solo vode

Siouxsie bez zaostatka zaslužuje naziv ikone punka već i zbog činjenice da je prošlo više od tri desetljeća otkako se pojavila na prvoj crti londonske punk scene s grupom Banshees koju je nakon 17 godina postojanja zamijenila sastavom Creatures. No, njezinoj ulozi predvodnice u kojoj su je fanovi tijekom karijere jedino i doživljavali definitivno je došao kraj.

S punih 50 godina života Siouxsie, naime, prvi put objavljuje solistički album ’Mantaray’ u koprodukciji Stevea Evansa (Robert Plant) i Charlieja Jonesa (Goldfrapp). Osim što je na novom polazištu predstavlja u začuđujuće vitalnom i autoritativnom izdanju, o čemu je posvjedočio najavni singl ’Into A Swan’, CD ’Mantaray’ otkriva mnoga do sada nepoznata lica Siouxsie.

Kao ponovna debitantica u zreloj dobi, Siouxsie na albumu ’Mantaray’ nastavlja svoj glazbeni put mladenačkim entuzijazmom.

Objavljeno 23.10.2007.

Vremeplov

Vjernik sam. Ne idem u crkvu. Ne pripadam niti jednoj određenoj religiji, ali vjerujem u Boga. Ne bih mogao pisati ono o čemu pišem i biti kreativan bez određenog oblika vjerovanja.
Nick Cave