Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skaville Fetsival po 4. put!

Skaville Fetsival po 4. put!Ove godine održava se četvrti Skaville Festival, traje tri dana, a počinje sa četvrtkom 29.07. kada kreće party dobrodošlice uz SkavilleSoundystem i selektore, a petak i subota 30. i 31.07. i dalje su rezervirani za svirke ponajboljih stranih i domaćih bendova.

Lokacija je poznata i jednaka kao i prošlih godina, uvala Voz na otoku Krku. Daleko od kuća, gradskih gužvi, uz more i livadu, stvoreno za odmor i zabavu, kampiranje, plesanje i ludiranje do besvijesti.

Što se tiče glazbe i bendova,tu su francuski Nomades Et Skaetera koji su prvi u nizu velikih headlinera festivala. Njihova fuzija nomadskog gyspy ska zvuka potpomognuta violinom, ranojamajkanskih ritmova uz zvonku melodiku francuskog jezika oduševlja publiku diljem svijeta.

Također, tu će biti još domaće snage Antenat, bend koji uživa reputaciju odličnog subreggae stila te originalnog hrvatskog proizvoda kojem će Skaville biti najprirodnija lokacija po atmosferi, publici i od njih očekujemo koncert života.

Iz Španjolske nam dolaze Kaso Perdido, angažirani ska/punkeri u Ska-P stilu, a upravo su ovih dana izdali svoj drugi i najnoviji album Despierta Revolucion koji možete besplatno skinuti sa njihovih stranica.

Ska/reggae/hiphop sastav Postolar Tripper dolazi ispraviti prošlogodišnji izostanak s festivala, sa hitovima poput ”Na rubu ponora” i ”Nataše” natjerat će vas na neumorni ples. Očekuje vas još odličnih inozemnih i hrvatskih bendova, soundsystem ekipe, ali više o tome, saznat ćete uskoro.

Cijena festivalske karte jest 160 kuna
Cijena po danu je 100 kuna
Cijena festivalske karte u pretprodaji je 150 kuna
Rezervacije u pretprodaji su moguće do 20.07. na email tickets@skaville.org ili tel/fax. 048/711-073 (od pon – pet 11 do 16h)

U cijenu ulaznice uključene su i besplatne pogodnosti poput:
- Osigurana pozicija za besplatno kampiranje
- Tuševi i sanitarni čvor (kemijski WC)
- Merchandise štandovi bendova i službenih Skaville promo materijala
- Prostrani štandovi sa pićem, od ove godine i proširena ponuda hrane po pristupačnim cijenama
- Ostali popratni sadržaji

Objavljeno 29.05.2010.

Vremeplov

Da bi čovjek imao ljudska prava, mora imati i ime i prezime. Anonimni komentari bilo koje vrste su komentari bez društvenog i osobnog legitimiteta i izvan su svijeta obuhvaćenog kodeksom ljudskih prava... većina ljudi precjenjuju značaj anonimnih poruka na internetu.
Miljenko Jergović, književnik