Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skupina Gorillaz završava album

Skupina Gorillaz završava albumGorillaz trenutno miksaju svoj novi album, otkrio je na Twitteru njihov frontman, Murdoc Nuccals.

Crtane kreacije Jamiea Hewletta i Damona Albarna trebale bi promovirati njihov treći album nazvan ’Plastic Beach’ u ožujku, a prema njihovom ‘duhovnom vođi’ album je skoro završen.

”Upravo sam završio miksanje nove stvari Gorillaza sa….‘Mojim Dupetom’!. Odlično zvući…Jedva čekam da je pustim,” Murdoc je napisao na Twitter.com/MurdocGorillaz, dodajući kako planira iskoristiti mircoblogging site kako bi najavio svijetu njihov povratak.

”Oh da, Gorillaz obožavatelji. Ja sam jako jako, jako daleko. Plutam na komadu plastike usred ničega. Samo da znate” objasnio je. ”Album je pri kraju. Cuga je spremna. Izolacija je uzela maha. Masu Propofola da lakše zaspem. Sretna 2010!!”

Frontman grupe je dao do znanja u svojim postovima kako bi Gorillazi mogli obaviti neke od svojih stvari i prije izlaska albuma, objavivši kako je nabavio transmiter.

“Zna li netko kako se koristi radio stanica?” upitao je sljedbenike ove grupe “ Uvalim snimku u mikrofon ali nikako da prođe kroz kablove. Ne radi.”

Objavljeno 29.01.2010.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison