Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skupina The Cult stiže u Hrvatsku

Skupina The Cult stiže u HrvatskuThe Cult po prvi puta dolazi u Zagreb. Koncert će održati u sklopu svjetske turneje ”Love” u Domu Sportova u srijedu 30.09.2009.

Na veliku radost obožavatelja The Cult na ovoj turneji izvode cijeli album ”Love” koji je jedan od najboljih i najprodavanijih (preko 2,5 milijuna prodanih kopija) u njihovoj karijeri, no naravno da će se na repertoaru naći i mnogobrojini hitovi sa svih ostalih albuma.

Album ”Love” iz davne 1985-te godine donio je velike hitove poput ”She sells sanctuary”, ”Revolution”, ”Nirvana” ili ”Rain” koji su ostali zapisani u povijesti rock’n’rolla. Predvođeni fenomenalnim Ian Astburyjem na vokalu i Billy Duffyjem na gitari The Cult su uvrstili Zagreb u svoje koncertne datume uz npr. Pariz, London i Amsterdam, a treba napomenuti da ne sviraju nigdje u blizini.

Nakon fenomenalnog nastupa 2007.g. na Drava rock festivalu ovo će biti drugi posjet The Cult Hrvatskoj, a iz managmenta banda stižu najave nezaboravnog rock showa uz mnogobrojna iznenađenja.

Objavljeno 31.08.2009.

Vremeplov

Amerikanci su ludi. Fascinirani su bacanjem svojih cipela na stage. Bio sam na mnogo koncerata u svom životu, neki su bili dobri, neki loši. Ali nikada me ništa nije potaklo da skinem cipelu i bacim je na pjevača.
Noel Galagher (Oasis)