Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skupina The Cult stiže u Hrvatsku

Skupina The Cult stiže u HrvatskuThe Cult po prvi puta dolazi u Zagreb. Koncert će održati u sklopu svjetske turneje ”Love” u Domu Sportova u srijedu 30.09.2009.

Na veliku radost obožavatelja The Cult na ovoj turneji izvode cijeli album ”Love” koji je jedan od najboljih i najprodavanijih (preko 2,5 milijuna prodanih kopija) u njihovoj karijeri, no naravno da će se na repertoaru naći i mnogobrojini hitovi sa svih ostalih albuma.

Album ”Love” iz davne 1985-te godine donio je velike hitove poput ”She sells sanctuary”, ”Revolution”, ”Nirvana” ili ”Rain” koji su ostali zapisani u povijesti rock’n’rolla. Predvođeni fenomenalnim Ian Astburyjem na vokalu i Billy Duffyjem na gitari The Cult su uvrstili Zagreb u svoje koncertne datume uz npr. Pariz, London i Amsterdam, a treba napomenuti da ne sviraju nigdje u blizini.

Nakon fenomenalnog nastupa 2007.g. na Drava rock festivalu ovo će biti drugi posjet The Cult Hrvatskoj, a iz managmenta banda stižu najave nezaboravnog rock showa uz mnogobrojna iznenađenja.

Objavljeno 31.08.2009.

Vremeplov

Možda vam je poznato da neki antropolozi smatraju glazbu prvim od svih umjetničkih načina izražavanja ljudske rase, koji je uobličen još u vremenima davno prije naprednih civilizacija Maya, Egipta, Sumera... još tamo u pećinama, dok su ljudska bića mumljala i žvakala meso životinja i pripadnika suparničkih plemena.
Luda Furlan Zaborac (The Bambi Molesters)