Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slaven Bilić predstavio ”Vatreno ludilo”

Od početka svibnja pjesma „Vatreno ludilo“, autora Slavena Bilića, u izvedbi njegove grupe Rawbau konačno je u javnosti.
Ekskluzivno predstavljanje navijačke himne „Vatreno ludilo“ i premijera video spota održala se pred više od tristotinjak gostiju u zagrebačkom klubu Roko. „Vatreno ludilo“ autorsko je djelo izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića koji pjesmu izvodi sa svojim bendom Rawbau.

Kako je istaknuo Slaven Bilić, najvještiji gitarist i najbolji autor među izbornicima nogometnih reprezentacija, pojam „Vatreno ludilo“ idealno opisuje neraskidivu vezu terena i tribine kad igra naša reprezentacija. Upravo taj žestoki ritam „Vatrenog ludila“ osvaja na prvo slušanje.

Prvi koji su shvatili „ozbiljnost situacije“ bili su Jutarnji list i dugogodišnji sponzor reprezentacije Ožujsko pivo. Kao partneri na projektu, zajedno s izdavačkom kućom Dallas Records pružili su Rawbau svu moguću potporu, ali i vjeru da je pred nama 3 minute i 59 sekundi rock’n’rolla.

Osim „Vatrenog ludila“, Rawbauovci su u suradnji sa Dionizom i Dadom Newerom napravili još dvije pjesme nogometno-navijačke tematike – „Sto tona srca“ i „Od pakla do raja“ – koje će se obje naći na multimedijalnom CD singlu „Vatreno ludilo“.

„Vatreno ludilo“ službeno će biti objavljeno 13. svibnja kad će ga Jutarnji list pokloniti svim svojim čitateljima. Nakon 13. svibnja CD će se moći dobiti uz posebna pakiranja Ožujskog.

Rawbau - „Vatreno ludilo“

Objavljeno 08.05.2008.

Vremeplov

Bajke su predivne.
Syd Barrett (Pink Floyd)