Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slijedeće godine stiže novi Moby

Nakon već objavljenih najava u medijima, sada je i iz diskografske kuće Mute službeno potvrđeno, kako će Moby, 10. ožujka 2008., objaviti ’’Last Night’’, svoj šesti studijski album. Album sa 15 pjesama sniman je u Mobyjevom studiju na Manhattnu u New Yorku, a miksao ga je Dan Grech Maguerat koji je radio sa Radiohead i Scissor Sisters.

Na novom albumu ima mnogo gostiju uključujući MC-a Grandmaster Caza (jednog od pisaca ’’Rappers Delight’’), Sylvia iz Kudua, a tu su i britanski MC Aynzli i nigerijski 419 Crew.

Moby o albumu ’Last Night’ kaže: ’’Više je orijentiran na ples i elektroniku nego moji prošli albumi, vjerojatno kao produkt nastupa koje sam u posljednje vrijeme odrađivao kao DJ. Ima interesantne gostujuće vokale. Moj favorit je rapper koji gostuje u pjesmi ’’I Love To Move In There’’. Njegovo ime je Grandmaster Caz, repa još od 1975 i zaista mi je drago što gostuje na albumu’’.

Objavljeno 19.11.2007.

Vremeplov

Moj prvi ”dug društvu” je bio pomoć jednom društvu za zaštitu dupina. Dio moje zarade od prodaje albuma dajem Greenpeaceu.
Rick Danko (The Band)