Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slijedeće godine stiže novi Moby

Nakon već objavljenih najava u medijima, sada je i iz diskografske kuće Mute službeno potvrđeno, kako će Moby, 10. ožujka 2008., objaviti ’’Last Night’’, svoj šesti studijski album. Album sa 15 pjesama sniman je u Mobyjevom studiju na Manhattnu u New Yorku, a miksao ga je Dan Grech Maguerat koji je radio sa Radiohead i Scissor Sisters.

Na novom albumu ima mnogo gostiju uključujući MC-a Grandmaster Caza (jednog od pisaca ’’Rappers Delight’’), Sylvia iz Kudua, a tu su i britanski MC Aynzli i nigerijski 419 Crew.

Moby o albumu ’Last Night’ kaže: ’’Više je orijentiran na ples i elektroniku nego moji prošli albumi, vjerojatno kao produkt nastupa koje sam u posljednje vrijeme odrađivao kao DJ. Ima interesantne gostujuće vokale. Moj favorit je rapper koji gostuje u pjesmi ’’I Love To Move In There’’. Njegovo ime je Grandmaster Caz, repa još od 1975 i zaista mi je drago što gostuje na albumu’’.

Objavljeno 19.11.2007.

Vremeplov

Mene iznenađuje da mladi ljudi ne nalaze dovoljno provokacije u ovom vremenu u kome živimo da bi stvorili nešto što je zanimljivo i drugačije. Ima tu i tamo nekih pokušaja ali to ne dobacuje na žalost previše daleko.
Zoran Vulović Vule, intervju za RiRock.com