Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Službeno potvrđen koncert Manu Chao u pulskoj Areni 8. srpnja

Manu Chao će sa svojim bendom Radio Bemba nastupiti u pulskoj Areni u utorak 8. srpnja - službeno je potvrđena prošlotjedna najava gostovanja najvećeg world music imena. Nakon pomalo bombastične vijesti pristigle sa sjednice pulskog gradskog poglavarstva nova informacija o potvrdi koncerta može se odnedavno provjeriti na Chaovim službenim internet stranicama ManuChao.net.

Osim njega, u pulski Amfiteatar stiže i svjetski popularan glazbeni program Buena Vista social Club i to samo tjedan dana kasnije, točnije 13. srpnja.

Poznat kao antiglobalist, borac za socijalnu pravdu i prava imigranata, ljevičar po uvjerenju, Manu Chao je umjetnik kakav se rijetko sreće, a njegov posljednji album, multikulturalni projekt ”La Radiolina” s pjesmama na talijanskom, francuskom, engleskom, portugalskom i španjolskom, jedan je od najprodavanijih europskih albuma ove godine.

Svjetsku slavu Manu Chao stekao je u francuskom latino-punk bendu ”Mano Negra”, a neki od njegovih najpoznatijih samostalnih hitova su ”Bongo Bong”, ”Je ne t’aime plus”, ”Me Llaman Calle”, ”Clandestino”, ”Mr.Bobby”, ”Politik Kills” i druge. Manu Chao gostuje drugi put u Hrvatskoj - premijerno je nastupio na zagrebačkoj Šalati 2002. godine održao koncert za pamćenje, čiji svjedoci i danas s velikim ushitom prepričavaju dojmove s višesatnog spektakla. Četiri dana nakon koncerta u Puli za koji će ulaznica koštati 200 kuna, Manu Chao će nastupiti na glavnoj pozornici popularnog novosadskog Exit festivala. Pročitajte naš portret ovog slavnog glazbenika u rubrici ”Hrvatska i svijet”.

Manu Chao - Rainin’ in Paradise (Emir Kusturica version)


Objavljeno 21.04.2008.

Vremeplov

I nijedna odrasla osoba neće nikada razumjeti da je to toliko važno...
Antoine de Saint-Exupéry