Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Službeno potvrđen koncert Manu Chao u pulskoj Areni 8. srpnja

Manu Chao će sa svojim bendom Radio Bemba nastupiti u pulskoj Areni u utorak 8. srpnja - službeno je potvrđena prošlotjedna najava gostovanja najvećeg world music imena. Nakon pomalo bombastične vijesti pristigle sa sjednice pulskog gradskog poglavarstva nova informacija o potvrdi koncerta može se odnedavno provjeriti na Chaovim službenim internet stranicama ManuChao.net.

Osim njega, u pulski Amfiteatar stiže i svjetski popularan glazbeni program Buena Vista social Club i to samo tjedan dana kasnije, točnije 13. srpnja.

Poznat kao antiglobalist, borac za socijalnu pravdu i prava imigranata, ljevičar po uvjerenju, Manu Chao je umjetnik kakav se rijetko sreće, a njegov posljednji album, multikulturalni projekt ”La Radiolina” s pjesmama na talijanskom, francuskom, engleskom, portugalskom i španjolskom, jedan je od najprodavanijih europskih albuma ove godine.

Svjetsku slavu Manu Chao stekao je u francuskom latino-punk bendu ”Mano Negra”, a neki od njegovih najpoznatijih samostalnih hitova su ”Bongo Bong”, ”Je ne t’aime plus”, ”Me Llaman Calle”, ”Clandestino”, ”Mr.Bobby”, ”Politik Kills” i druge. Manu Chao gostuje drugi put u Hrvatskoj - premijerno je nastupio na zagrebačkoj Šalati 2002. godine održao koncert za pamćenje, čiji svjedoci i danas s velikim ushitom prepričavaju dojmove s višesatnog spektakla. Četiri dana nakon koncerta u Puli za koji će ulaznica koštati 200 kuna, Manu Chao će nastupiti na glavnoj pozornici popularnog novosadskog Exit festivala. Pročitajte naš portret ovog slavnog glazbenika u rubrici ”Hrvatska i svijet”.

Manu Chao - Rainin’ in Paradise (Emir Kusturica version)


Objavljeno 21.04.2008.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf