Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Smithsi se ipak ne okupljaju

Smithsi se ipak ne okupljajuIako su krenule spekulacije o možebitnom okupljanju Smithsa, bivši gitarist skupine, Johnny Marr priznao je za BBC da nije puno razmišljao o tome, te nadodao da trenutno radi na masteringu nadolazeće kompilacije Smithsa koja bi već sljedeći mjesec trebala biti gotova.

Engleska skupina The Smiths je osnovana 1982. u Manchesteru. Rad grupe bazirao se na tandemu Morissey (vokal) i Johnny Marr (gitara) koji su stvarali glavninu pjesama. Uz njih su u bandu bili i Andy Rourke (bass) and Mike Joyce (bubanj). Glazbeni su ih kritičari proglasili jednim od najutjecajnijih engleskih alternativnih sastava osamdesetih.

”Tijekom godina objavljivane su mnoge ploče s kojima nisam bio sretan kako zvuče. Zato sam zasukao rukave i popravio to, te sam prilično zadovoljan kako je ispalo.” izjavio je Marr. Spomena o ponovnom okupljanju nije ni bilo, tako da to ostaje samo želja njihovih fanova, za sad.

Objavljeno 21.12.2008.

Vremeplov

Smijem se zato što znam tajnu života. A tajna života je da sam svoje postojanje učinio važećim. Znam da vrijedim više od svoje kuće, bankovnog računa ili bilo koje fizičke stvari.
Santana