Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Snima se biografski film o Johnu Lennonu

Snima se biografski film o Johnu LennonuNesretni Beatle dobiva svoj biografski film koji će se vrtiti oko njegovog odrastanja i nesređenih obiteljskih odnosa. Uskoro nam stiže još jedna filmska biografija legendarnih Beatlesa, s tim da će u prvom planu ”Nowhere Boya” biti njihov nesretni frontmen John Lennon.

Naime, radi se o biografskom filmu koji je samo djelomično baziran na stvarnim događajima. Dio priče nastao je u glavi scenarista filma o Ianu Curtisu, Matta Greenhalgha, za koji je dobio i nagradu BAFTA. Redateljska palica pripala je Sam Taylor-Wood, canneskoj pobjednici u kategoriji kratkog filma u Cannesu, kojoj će ovo biti dugometražni film.

U filmu će Lennona utjeloviti Aaron Johnson, Kirsten Scott Thomas (”Šaptač konjima”) u ulozi osobe koja ga je odgojila, njegove tete Mimi, dok će Johnovu majku Juliju utjeloviti Anne Marie Duff.

Film će se snimati na ulicama Liverpoola, rodnog mjesta slavnog benda, te će pratiti Lennona od najranijih dana pa sve do smrti u New Yorku 1980. godine.

Objavljeno 22.01.2009.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com