Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Solo album frontmena Sigur Rosa

Solo album frontmena Sigur RosaJon Thor Birgisson, frontmen post rokera Sigur Ros, 20. srpnja izdaje prvi samostalni album. Riječ je o projektu kojim Birgisson nastavlja dugogodišnju suradnju s umjetnikom Alexom Somersom.

Njih dvojica dosad su pod imenom ’’Riceboy Sleeps’’ postavili brojne izložbe i instalacije, dok će im istoimeni album biti prvi zajednički izlet u glazbene vode. ”Riceboy Sleeps” ima devet pjesama koje većinom potpusuje Jon Por, a snimljene su na Islandu.

Materijal koji pripremaju nastavlja promjene koje su kod ovog jedinstvenog autora bile očite već na albumu ”Med Sud I Eyrum Vid Spilum Endalaust”, posljednjem albumu matičnog mu benda. Također, na tom je izdanju po prvi puta zapjevao na engleskom, a sudeći po naslovima pjesama (”Indian Summer”, ”Sleeping Giant”, ”Howl”...) ponovo će to učiniti i na ”Riceboyu”.

Objavljeno 17.04.2009.

Vremeplov

Smijem se zato što znam tajnu života. A tajna života je da sam svoje postojanje učinio važećim. Znam da vrijedim više od svoje kuće, bankovnog računa ili bilo koje fizičke stvari.
Santana