Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Spašavanje od globalnog zatopljenja uz rock

Bivši američki potpredsjednik i snimatelj hit dokumentaraca te jedan od najvećih boraca protiv globalnog zatopljenja, Al Gore, koji je nedavno snimio dokumentarac posvećen borbi protiv globalnog zagrijavanja pod nazivom ’Neugodna istina’, najavio je veliki koncertni spektakl koji će se 7. srpnja održati u Londonu, Šangaju, Sydneyu i Johannesburgu, te na još neutvrđenim lokacijama u SAD-u, Brazilu i Japanu.

Među imenima koja se očekuju na koncertima spomenuti su Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Coldplay, Korn, Black Eyed Peas, Lenny Kravitz, Duran Duran, Bon Jovi, Sheryl Crow, John Legend, Mana, AFI i Faith Hill.

Prilikom najave koncerta Gore je izajvio kako nova kampanja imena ’Save Our Slaves’ ima potencijala dosegnuti i do onih ljudi koji do sada nisu previše marili za klimu. “Kako bi riješili klimatsku krizu, moramo doći do milijardi ljudi. Nadamo se visokom startu cijelog pokreta upravo ovdje, upravo sada, te ga odvesti na veći razinu 7. srpnja.”

Objavljeno 19.02.2007.

Vremeplov

Osobno sam napravio sve suprotno od očekivanja roditelja, a bio sam tako lijepo „usmjeravan“, mažen i pažen. Teško je uopće razmišljati o zanimanju kojim će se moje dijete baviti jer najvjerojatnije takvo zanimanje danas ni ne postoji.
Dubravko Ivaniš (Pips, Chips & Videoclips), intervju za RiRock.com