Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sprema se festival Viva La Pola!

Sprema se festival Viva La Pola!Međunarodni festival urbane glazbe “Viva La Pola!” (Summer Revolution Rock Festival) svoje premijerno izdanje doživjeo je 2004. godine te je u dosadašnjih 6 godina predstavio preko 100 poznatih sastava raznih glazbenih smjerova, prometnuvši se u najznačajniji alternativni glazbeni događaj na istarskom poluotoku, od 2000-te naovamo.

Premda u financijski nezahvalnom - recesijskom vremenu, temeljem dosadašnjih izdanja, i ove godine festival donosi visoku razinu te razne izvođače odabrane po kriteriju kvalitete te interesa publike.

Sedmo izdanje festivala - “Viva La Pola!” održat će se u već dobro poznatom terminu, drugog vikenda u mjesecu kolovozu – petak 13. i subotu 14. kolovoza, na prostoru velikog otvorenog dijela kompleksa pulskog kluba “Uljanik”, te će u dvodnevnom progamu i 16-satnom rasporedu donijeti nastup 15 glazbenih skupina iz pet europskih zemalja (Velike Britanije, Italije, Srbije, Slovenije i Hrvatske).

Sedmo izdanje festivala - “Viva La Pola!”, među raznim zanimljivim i aktualnim imenima, donosi i premijerne nastupe u Hrvatskoj - triju poznatih inozemnih izvođača.

Isto tako, ovogodišnji festival će biti otvoren za niz promotivnih aktivnosti vezano uz recentne diskografske uratke te ostale multimedijalne sadržaje kao i dodatne programe. U skladu s tradicijom, u sklopu festivalskog prostora bit će postavljen veliki broj prodajnih štandova s raznom ponudom glazbenih medija, odjevnih predmeta te artikala vezanih uz glazbenu scenu.

Također, organizacijski tim poziva sve dosadašnje posjetitelje i one koji to tek namjeravaju postati na konstruktivne savjete i dodatne prijedloge kako bi zajedničkim snagama ostvarili još bolji i sadržajniji festival u budućem vremenu.

Jedno je izvjesno, i ove godine sve posjetitelje očekuje puno dobre glazbe, zabave i nezaboravnih trenutaka podno najsunčanijeg i najstarijeg istarskog grada.

Informacije o cijeni ulaznice donosimo uskoro. Ulaznice u pretprodaji biti će moguće pribaviti na svim uobičajenim prodajnim mjestima u sustavu “Eventim”, kao i na dobro poznatim mjestima diljem Istre i Pule.
Objavljeno 24.06.2010.

Vremeplov

Bajke su predivne.
Syd Barrett (Pink Floyd)