Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Starsailor objavili novi album naziva ”All The Plans”

Starsailor objavili novi album naziva ”All The Plans”Grupa Starsailor objavila je svoj četvrti studijski album ’’All The Plans’’, što je njihov veliki uspjeh s obzirom da postoje od 2000.-te godine. Zanimljiv je i podatak da su od prodaje prvog primjerka do današnjih dana prodali preko tri milijuna albuma.

Strmoglavi uspjeh Starsailor je doživio već sa prvim albumom ’’Love Is Here’’ koji je objavljen 2001.godine, te ih je po svom objavljivanju svrstao u red jednog od vodećih novih bendova u Velikoj Britaniji. Njihov debi album prodao se u više od milijun primjeraka.

’’Cijela stvar je bila nevjerojatna’’ - priča Walsh. ’’Kao da su nas katapultirali u svijet ludila. Uopće nismo bili pripremljeni na ono što je uslijedilo’’.

Slijedeća ploča bila je ’’Silence Is Easy’’ iz 2004. godine, a uslijedila je i ’’On The Outside’’ 2005. godine. Radili su sa Phil Spectorom i zvučali kao američki rock bend, sve u želji da ušutkaju zle jezike i dokažu vlastitu raznovrsnost.

Novim albumom ’’All The Plans’’ vraćaju se zvuku koji vole i koji ih je etablirao. Producentske palice prihvatio se Steve Osbourne, a posebnu čast dečkima čini gostovanje čuvenog ’’tihog čovjeka rocka’’ Ronnie Wooda iz Rolling Stonesa.

Starsailor su sazreli. Walshevi elegantni i rezonantni tekstovi pristaju njegovom vokalnom izričaju i lirskoj umješnosti. On napokon živi u svojim pjesmama.

Prvi singl ’’Tell Me It’s Not Over’’ napeta je i provokativna pjesma, vjerojatno najbolja koju je Satrsailor ikada objavio. Pozitivno je što je ista ravnopravna s još nekoliko njih na albumu, poput ’’The Thames’’ ili naslovne ’’All The Plans’’.

’’Tek sada smo razvili svoju osobnost. Do sada smo bili samo klinci iz Wigana koji nisu imali mnogo toga za reći osim onoga izrečenog u našim pjesmama. Ova ploča rezultat je svih dosadašnjih iskustava, dobrih i loših.’’ – rekao je James Walsh.

’’Nastavit ćemo dok ne dostignemo svoj cilj’’ – odlučan je James.

Objavljeno 18.03.2009.

Povezani članci

Vremeplov

Osobno sam napravio sve suprotno od očekivanja roditelja, a bio sam tako lijepo „usmjeravan“, mažen i pažen. Teško je uopće razmišljati o zanimanju kojim će se moje dijete baviti jer najvjerojatnije takvo zanimanje danas ni ne postoji.
Dubravko Ivaniš (Pips, Chips & Videoclips), intervju za RiRock.com