Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stigao je novi album skupine St!llness

Stigao je novi album skupine St!llnessGrupa St!llness objavila je drugi album pod nazivom ”Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje” koji se od ponedjeljka 23.11.2009. može naći u trgovinama.

Ovim albumom St!llness, ne samo da potvrđuje svoj status već unapređuje zvuk i svoj pristup stvaranju i muziciranju.

Kako sami kažu za novi album, to je ”Audiovizualni komplet recikliran za poticanje razmjene informacija i energije”. Njihov izričaj potkrijepljen je likovnim oblikovanjem kompletnog paketa za koji je zadužen Goran Škofić po ideji ST!llnessa i DVD-om u izradi kulturne internet televizije Transmeet.tv.

Sav likovni i video materijal danas je direktno povezan sa sve češćim vizualnim izvedbama na koncertima, a za koji su odgovorni Trip to Zion visuals.

Album je sniman u Kramasonik studiju kod Hrvoja Nikšića (Tobogan, Vještice).

Novi album ”Globalno zatupljenje – Paket za preživljavanje” donosi trinaest novih pjesama prepoznatljivog ST!llnessovog zvuka.

Uz novi album dolazi i poklon DVD na kojem se nalaze svi dosadašnji spotovi grupe ST!llness, te snimke njihovih nastupa iz Doma sportova gdje su nastupili kao predrgupa TBF-u i s nastupa u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Objavljeno 25.11.2009.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)