Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

St!llnes u Močvari

St!llnes u MočvariPrije pet godina, kada se Stillness formirao u ozbiljan live bend, s MC Yurijem kao frontmenom i tekstopiscem, koji od početka vodi projekt kroz sve faze, došlo je do značajnog uspjeha.

Nakon objavljivanja debi albuma pod nazivom ”Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović” u srpnju 2007. godine čvrsto se postavljaju unutar scene.

Album je dobio jako dobre kritike što glazbenih kritičara, što publike te je svrstan među najbolja hrvatska izdanja u 2007. Njihov molotovljev koktel hip-hop-a, reggae-a, drum’n’bass-a i HC distorzija s pjevanim i rap vokalima prodire u podsvijest i najzagriženijim skepticima.

Tekstovi, s jedne strane žestoki, angažirani i punk-banalni, a s druge strane osjećajni i s filozofijskom dozom, potiču vas na reakciju, pokret i pozitivno razmišljanje. Sretnici, koji su već bili prisutni njihovim energičnim live svirkama, mogu vam svjedočiti o događaju, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svirajući po zemlji i u susjedstvu prikupili su zavidnu brojku koncerata po velikim festivalima (EXIT, In music, SEASPLASH, xSTatic, Soča Riversplash, DOF...) te dva gostovanja TBF-u pred punim dvoranama Doma sportova.

Močvara vam dovodi ove fanatike u sklopu najave njihovog drugog studijskog albuma, koji će vam u ograničenom ”predizdanju” biti dostupan na koncertu (ime albuma je još tajna).

Upad u pretprodaji: 40 kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 55 kn

Objavljeno 05.10.2009.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash