Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

St!llnes u Močvari

St!llnes u MočvariPrije pet godina, kada se Stillness formirao u ozbiljan live bend, s MC Yurijem kao frontmenom i tekstopiscem, koji od početka vodi projekt kroz sve faze, došlo je do značajnog uspjeha.

Nakon objavljivanja debi albuma pod nazivom ”Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović” u srpnju 2007. godine čvrsto se postavljaju unutar scene.

Album je dobio jako dobre kritike što glazbenih kritičara, što publike te je svrstan među najbolja hrvatska izdanja u 2007. Njihov molotovljev koktel hip-hop-a, reggae-a, drum’n’bass-a i HC distorzija s pjevanim i rap vokalima prodire u podsvijest i najzagriženijim skepticima.

Tekstovi, s jedne strane žestoki, angažirani i punk-banalni, a s druge strane osjećajni i s filozofijskom dozom, potiču vas na reakciju, pokret i pozitivno razmišljanje. Sretnici, koji su već bili prisutni njihovim energičnim live svirkama, mogu vam svjedočiti o događaju, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svirajući po zemlji i u susjedstvu prikupili su zavidnu brojku koncerata po velikim festivalima (EXIT, In music, SEASPLASH, xSTatic, Soča Riversplash, DOF...) te dva gostovanja TBF-u pred punim dvoranama Doma sportova.

Močvara vam dovodi ove fanatike u sklopu najave njihovog drugog studijskog albuma, koji će vam u ograničenom ”predizdanju” biti dostupan na koncertu (ime albuma je još tajna).

Upad u pretprodaji: 40 kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 55 kn

Objavljeno 05.10.2009.

Vremeplov

Nogomet je festival taština. Jedanaest spermija pokušava na sve načine ući u jajašce. Jako mi je žao golmana...
Bjork