Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ST!llness je odabrao Đelo Hadžiselimović

Grupa ST!llness je zanimljiv, mladi bend koji se ne plaši probijati granice žanrovskih ladica. Osnovu hip-hop izričaja hrabro su osvježili reggae, jungle i dub utjecajima i tako si, nadaju se, osigurali mladu, urbanu glazbenu publiku. ST!llness se predstavio široj publici svojim prvim singlom ”Vatra je đava ili legenda o trubadurima” koji je ubrzo zasjeo na visoke pozicije radijskih top-lista. Uslijedio je singl ”Egoskopija” koji se kao i prethodni nametnuo svojom kvalitetom i vrlo brzo ponovo postao power play mnogih radijskih postaja. ”Egoskopija” je tako dala naslutiti da se očito radi o kvalitetnom materijalu koji slijedi.

13. srpnja u CD shopovima se pojavio debitantski uradak grupe ST!llness pod nazivom ”Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović”. Album je sniman u studiju ”Element”, pod budnim okom Shota i Erola iz Elementala, a već su ga u samom startu dočekale dobre ocjene glazbenih kritičara. Link: www.stillness.dalmatino.de.

Objavljeno 18.07.2007.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)