Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stvorite vizualni identitet The Orange Stripsa

Labinska pop rock skupina The Orange Strips ovim putem poziva na suradnju sve afirmirane i neafirmirane dizajnere, kreativce, umjetnike i sve one koji to žele postati, kako bi zajednički stvorili vizualni identitet, te naslovnicu ili kompletni artwork debitantskog albuma koji će se pojaviti u prodaji ove jeseni. S obzirom da bend iz vlastitog iskustva zna koliko su bitne i rijetke prilike koje se mladim autorima pružaju kako bi izašli pred širu javnost, The Orange Strips se nadaju da će ovim putem nekome pomoći da skrene pozornost i na vlastiti rad. Kako će album putem raznih distribucijskih kanala, promotivnih aktivnosti i neizbježnog interneta biti dostupan u cijelom svijetu, za takve će stvari biti prilike.

Svi zainteresirani mogu se sa svojim prijedlozima, pitanjima ili ponudama javiti na mail adresu theorangestrips@gmail.com do 15. srpnja 2007. Više informacija o bendu moguće je pronaći na njihovoj myspace adresi [url=http://www.myspace.com/theorangestrips|Orange Stripsa][/url]www.myspace.com/theorangestrips.

Objavljeno 15.06.2007.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)