Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svadbas 28. i 29.4. snimaju live album i DVD

Zagrebački art pop rockeri Svadbas najavljuju poslasticu za sve ljubitelje originalne i moderne glazbe. U organizaciji A1 Booking Agency u subotu i nedjelju 28. i 29. travnja od 21:00 Zagrebačko Kazalište Mladih bit će dva dana zaredom mjesto za koje će se rezervirati karta više.

Oba navedena dana će biti sniman prvi the best of album - uživo. U posebno pripremljenim aranžmanima svih njihovih hitova i pjesama po kojima su stekli ugled kako među kritičarima, tako i među širokom publikom koja je znala cijeniti osobnost i univerzalni izričaj grupe će uz potporu gudača i dodatnih iznenađenja, zaokružiti krug i novi život započet objavljivanjem albuma ”La La”.

Uz popis pjesama koji će činiti kompilaciju koja obuhvaća kompletni pregled njihove karijere - od debi albuma preko kultnog ”Jug” do najuspješnijeg izdanja ”La La” (DOP Records/Menart) i najvećeg hita lanjske godine - pjesme ”Treblebass”, kompletni će dogođaj biti objavljen i na DVD-u koji će režirati najpriznatiji domaći glazbeni redatelj Radislav Jovanov Gonzo.

U suradnji A1 Booking Agency i Doors Art Foundation iz New Yorka u pripremi koncertno gostovanje skupine u Sjedinjenim Američkim Državama.

Objavljeno 12.04.2007.

Vremeplov

Ako nemam prijatelja, nemam ništa.
Billie Holiday