Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svadbas 28. i 29.4. snimaju live album i DVD

Zagrebački art pop rockeri Svadbas najavljuju poslasticu za sve ljubitelje originalne i moderne glazbe. U organizaciji A1 Booking Agency u subotu i nedjelju 28. i 29. travnja od 21:00 Zagrebačko Kazalište Mladih bit će dva dana zaredom mjesto za koje će se rezervirati karta više.

Oba navedena dana će biti sniman prvi the best of album - uživo. U posebno pripremljenim aranžmanima svih njihovih hitova i pjesama po kojima su stekli ugled kako među kritičarima, tako i među širokom publikom koja je znala cijeniti osobnost i univerzalni izričaj grupe će uz potporu gudača i dodatnih iznenađenja, zaokružiti krug i novi život započet objavljivanjem albuma ”La La”.

Uz popis pjesama koji će činiti kompilaciju koja obuhvaća kompletni pregled njihove karijere - od debi albuma preko kultnog ”Jug” do najuspješnijeg izdanja ”La La” (DOP Records/Menart) i najvećeg hita lanjske godine - pjesme ”Treblebass”, kompletni će dogođaj biti objavljen i na DVD-u koji će režirati najpriznatiji domaći glazbeni redatelj Radislav Jovanov Gonzo.

U suradnji A1 Booking Agency i Doors Art Foundation iz New Yorka u pripremi koncertno gostovanje skupine u Sjedinjenim Američkim Državama.

Objavljeno 12.04.2007.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com