Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sve atraktivniji Modest Mouse

Sve atraktivniji Modest MouseAmerička grupa Modest Mouse koja je krajem ožujka objavila svoj odlično prihvaćeni album ’We Were Dead Before The Ship Even Sank’ ovih je dana prihvatila pozive organizatora da nastupi na atraktivnim rock festivalima – Hyde Park Festival i Glastonbury Festival. Često novi albumi donose određene kreativne pomake, ali za ovaj album može se reći da je svojevrsni nastavak stilskih odrednica koje su formirali na svojim prijašnjim albumima.

U 13 godina dugoj karijeri, Modest Mouse su imali nekoliko uspona i padova, ali su se uvijek uspijevali iznova vratiti u velikom stilu. Inspirirani izvođačima kao - Pixies, Spoon, Elliott Smith, Built To Spill i (ex) The Smiths – Modest Mouse uspjeli su ’izgraditi’ svoj prepoznatljivi stil, vješto spajajući razne glazbene utjecaje u kompaktnu, logičnu autorsku cjelinu. Na svih pet prethodnih albuma prisutna je visoka razina ujednačenosti u glazbenoj strukturi i ukupnoj zvučnoj slici. Modest Mouse planiraju ’što više nastupati ovog ljeta’, a istaknuli su ’da bi voljeli održati barem jedan zajednički koncert s grupom Kings Of Leon.

Objavljeno 11.06.2007.

Vremeplov

Naše ideje i atmosfera s albuma potječu iz dvije osnovne premise - jedno je široki spektar glazbe koju slušamo, a drugi je početno ograničeno glazbeno umijeće koje smo vremenom tesali i pretvarali u svoju prednost.
Mauricio Ferlin (The Chweger)