Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sve o neonskoj Bibliji grupe Arcade Fire

Potvrđen je izlazak ’Neon Bible’, novog albuma kanadskog banda Arcade Fire. Album će biti objavljen 5. ožujka, a nasljednik je nevjerojatno uspješnog debut albuma ’Funeral’ iz 2004. Taj album, objavljen za mnoge nezavisne kuće širom svijeta prodan je u preko milijun primjeraka.

Isti je bio nominiran za dvije Grammy nagrade i pokupio dvije nagrade Juno. Njihovi fantastični koncertni nastupi prikupili su im ogroman broj fanova. Veliki fanovi banda su David Bowie, David Byrne i U2 na čijoj se turneji ’Vertigo’ prije početka svakog koncerta mogla čuti pjesma Arcade Fire - ’Wake Up’. Band čini šest članova, ali na stageu su nerijetko u dvocifrenom proširenom sastavu.

Album ’Neon Bible’ donosi materijale nastale u maloj crkvi blizu Montreala, koju su pretvorili u studio gdje su i proveli većinu 2006-te. Započeli s radom ne opterećujući se time koliko će pjesama snimiti, kako će se zvati, koje instrumente će koristiti, a vrijeme nije igralo nikakvu ulogu. U jednoj velikoj crkvi u Montrealu dosnimili su orgulje. Martin Wenk i Jacob Valenzuela iz Calexica na jednoj su pjesmi odsvirali dionice roga.

Svojih prvih pet već rasprodanih promotivnih koncerata odsvirati će od 29.01. do 02.02 u Londonu, dok oni za široke mase slijede tijekom ožujka. Band će najbliže nama svirati u Munchenu, 28.ožujka.

Objavljeno 29.01.2007.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger