Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svi detalji o novom albumu Metallice

Svi detalji o novom albumu MetalliceMetallica je nedavno pokrenula novu internet stranicu, kao najavu za svoj novi album na kome dečki rade već neko duže vrijeme. Stranica www.missionmetallica.com je prvo mjesto za sve novosti i ekskluzivitete vezane uz novi album ovih američkih hard-rock i heavy ikona, koji novo studijsko izdanje najavljuju za jesen ove godine.

Na ovoj stranici će u nadolazećim tjednima biti predstavljeni intervjui s članovima benda, ekskluzivne snimke iz studija, uvid u snimanje novog materijala, a tzv. ’platinasti članovi’ moći će s weba prvi skinuti nove pjesme visoke kvalitete i to prije izlaska samog albuma. Za najveće fanove osigurane su i ulaznice za nadolazeće koncerte, kao i back-stage pristup i upoznavanje s članovima benda.

Na istom mjestu moći će se naručiti novi album Metallice, koji će biti objavljen na nekoliko različitih i kolekcionarskih formata. Metallica će svoj deveti studijski album objaviti u rujnu, a njegovu produkciju potpisat će poznati producent Rick Rubin.

Objavljeno 08.06.2008.

Vremeplov

Za manju svotu novaca koje ćete dati za BigMac i Coca-Colu možete kupiti svjež kruh, kvalitetan komad čistog mesa ili lijep komad sira. U tome ćete uživati puno više.
Steve Albini