Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svi Mihini uspjesi!

Svi Mihini uspjesi!Gitarista zagrebačke hard rock grupe Hard Time, Ivan Mihaljević - Miha ostvario je još jedan međunarodni uspjeh.

Osim što sa matičnim bandom svira po Europi (uključujući i nastup na Wacken Open Air festivalu – najvećem hard & heavy festivalu u Europi), što im je upravo izašla pjesma na kompilacijskom albumu u Njemačkoj, prošle je godine bio u finalu Guitar Idol natjecanja, te svirao sa, sada već nažalost pokojnim Leo Fenderom.

Prije nekoliko dana vratio se iz Bukurešta gdje je u prestižnom natjecanju Ziua Chitarelor (Dan gitare) osvojio 3. mjesto u žestokoj konkurenciji natjecatelja sa svih strana svijeta. Na finalnom natjecanju (od mnogobrojnih prijavljenih) bilo je sedam gitarista iz Guatemale, Libanona, SAD-a, Engleske, Albanije, Italije i Ivan koji je branio boje Hrvatske.

U žiriju sastavljenom od velikih znalaca bili su i Jennifer Batten (gitaristica Michael Jacksona), Stu Hamm (basista Joe Satrianija), Michael Lee Firkins i Andreas Oberg i oni su odlučili da je Ivan Mihaljević donio u Zagreb treću nagradu. Nagrada uključuje i to da će iduće godine u Bukureštu svirati kao jedan od prezentera.

Inače cijeli ovaj fenomenalno organizirani i posjećeni Dan Gitare trajao je od 10:30 ujutro do 2 u noći. Na početku su poznati iz žirija imali master-class predavanja, a nakon toga se održalo natjecanje i proglašenje pobjednika, te neizostavni session koncert na kraju. Pred više od 1000 posjetitelja Miha je dobio ovacije za svoj nastup.

Osim trećeg mjesta u Bukureštu i snimanja novog albuma sa Hard Time-om Miha je i ove godine prijavljen za Guitar Idol natjecanje koje se održava treći put. Trenutno još traju prijave. Nakon što se zatvore prijave, odabrat će se 100 finalista od kojih 30 bira žiri, a 70 publika. Od tih 100 odabrat će se 10 finalista za finale u Londonu (5 publika, 5 žiri). Za Mihu možete glasati na adresi - http://guitaridol.tv/video/470 i nadamo se da ćemo ga i ove godine vidjeti u finalu.

Mihin novi solo album „Destination unknown“ upravo ovih dana izlazi za talijansku diskografsku kuću SG records, a zagrebačka promocija održat će se u klubu Hard Place 28.10.

Uz to Mihu ćete moći čuti i kao predgrupu na koncertu Richie Kotzena u klubu Boogaloo 18.11.

Objavljeno 03.10.2010.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com