Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”The Abattoir Blues Tour” na 2 DVD-a

Uz trenutku kada novim projektom Grinderman, Nick Cave skuplja nova priznanja kritike i publike, u prodaji se pojavilo i novo izdanje, njegove matične skupine. Dvostruko live DVD izdanje ’The Abattoir Blues Tour’ , zapis sa sjajne posljednje turneje kojom se promovirao hvaljeni dvostruki album ’Abattoir Blues / The Lyre Of Orpheus’. Uz novije skladbe izdanje naravno uključuje i najpoznatije skladbe legendarnog Australca iz svih faza njegove karijere.

Prvi od dva DVD diska uključuje Caveov nastup u Londonskoj Brixton Academy u Studenom 2004., dok je drugi disk snimka koncerta održanog u Hammersmith Apollo dvorani u Londonu, u srpnju 2003. DVD također uključuje sve video spotove snimljene za singlove skinute s posljednja dva studijska albuma, kao i posebne ’behind the scenes’ materijale koje je snimio gitarist Mick Harvey za vrijeme snimanja spota ’Bring It On’, te kratki film o albumu.

Objavljeno 13.03.2007.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal