Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Bambi Molesters na splitskoj rivi!

The Bambi Molesters na splitskoj rivi!The Bambi Molesters, jedan od napriznatijih bendova surf glazbe u svijetu, u subotu, 04.09.2010.,održati će koncert na Splitskoj rivi s početkom u 21:00.

Osnovani 1995., The Bambi Molesters, danas su ponajbolji svjetski instrumentalistički rock bend čije su skladbe dojmljivije od skladbi njihovih surf-rock autoriteta.

U veljači 2010. izdaju novi album “As the Dark Wave Swells” pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear. Album je producirao Chris Eckman, a na njegovu radu pomogli su i gosti poput Chrisa Cacavasa.

Diskretne klavijature, često i raskošni gudači koji “panoramski” šire zvučnu sliku, vješto su kombinirani s gitarskim prepletima i brzacima, pa čak i garažnim eksplozivnim nabojima kojima novo izdanje Bambi Molestersa izlazi iz već poprilično suženih i temeljito istraženih žanrovskih okvira surf-rocka. Po mnogobrojnim kritikama struke – definitivno album godine.

U prilog velikom uspjehu The Bambi Molestersa izvan granica Hrvatske, osim mnogobrojnih koncertnih nastupa, govore, ono što još niti jednom hrvatskom bendu nije pošlo za rukom, pohvalne recenzije albuma. Pa su tako za album ’As The Dark Wave Swells’ recenzije izašle u renomiranim svjetskim glazbenim magazinima Q, Uncut, The Sunday Times, Shinding!.

Osim toga, u srpnju 2010. album ’As The Dark Wave Swells’ osvanuo je među prvih 10 naprodavanijih albuma na najpoznatijoj glazbenoj, online shoping stranici Amazon.com. O uspjehu na domaćem tržištu svjedoči osvojena diskografska nagrada Porin za najbolju instrumentalnu izvedbu.

Objavljeno 01.09.2010.

Vremeplov

Dođeš, sviraš, i nadaš se da su neki bitni igrači u publici, koji mogu i žele ti pomoći u budućnosti. Odnosno žele pomoći sebi na način da usput možda pomognu i tebi.
Mario Grdošić, glazbeni promotor