Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Black Crowes su ”naj Rock’n’Roll bend”

Robinsoni, rockerska braća s bluzovitog američkog Juga opet ”jašu” zajedno. Konkretnije, The Black Crowes su snimili novi studijski album nakon šestogodišnje pauze. ”Warpaint” će ugledati svjetlo dana 4. ožujka slijedeće godine u izdanju njihove izdavačke kuće Silver Arrow i u Megaforce / Red distribuciji.

Jedanaest novih pjesama snimljeno je u Allaire Studijima u Woodstocku u produkciji Paula Staceya, te uz učešće novog gitarista Luthera Dickinsona iz North Mississippi Allstars i klavijaturista Adama MacDougalla.

Oni su svoje bluesom obojane hard rock albume prodali u više od 15 milijuna primjeraka, a VH1 ih je uvrstio na 92. mjesto liste ”100 najvećih hard rock umjetnika”. Popularni glazbeni magazin Melody Maker je grupu The Black Crowes pak nazvao ”naj Rock’n’Roll bendom” u cijelome svijetu - što god to značilo.

Objavljeno 30.11.2007.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)